FÁBIÁN

ISUZU 4x4 D-MAX - Sikerek

Sikerek

Japán

Az 1959-es bemutatása óta az ISUZU ELF nélkülözhetetlen kisteherautó Japánban. Kiváló hírnevet szerzett magának, mint kimondottan tartós, megbízható, kimagaslóan környezetbarát és költséghatékony jármű. Az 5 milliós értékesítési darabszámmal az ELF 30 évig piacvezető szerepet töltött be (1970-1999), majd 2001 elején újra elnyerte ezt a kitüntető címet. 2006-ban elérte a 39%-os piaci részesedést.

Kína

A külföldi gépjármű gyártók között az ISUZU vezető szerepet szerzett az 1985-ben Chongqing-ben alapított kis tehergépkocsi gyárával. Jelenleg a helyi éves termelés 35.000 jármű körül mozog. Az ISUZU dízel motorjai ellátják a helyi nagy tehergépkocsi gyártókat, építve ezzel saját hírnevét a magas fokú tartósság és megbízhatóság terén.

Hong Kong

Az ISUZU tengerentúli karriere1949-ben kezdődött Hong Kongban. Az egyedi ELF N sorozatú kék színű jármű minden hong kongi utca látképének elengedhetetlen kelléke lett, valamint az N sorozat 28 évig piacvezető volt, ami rekordnak számít a külföldi piacok tekintetében.
Délkelet Ázsia
Az ISUZU járművei nagy népszerűségnek örvendenek az ASEAN országokban. (Fülöp-szigetek, Vietnam, Malaysia). Vietnamban az ISUZU N sorozatú tehergépkocsija 47%-os piaci részesedést tudhat magáénak, amivel vezető szerepet tölt be.

Európa

Az alacsony CO2 kibocsátás és a kiváló üzemanyag takarékosság a dízel motorokat nagyon népszerűvé tették Európában, ahol kimondottan fontos a környezettudatosság. Ennek eredményeképpen a dízel hajtású személyautók aránya már felülmúlta az 50%-ot. A dízel autók fellegvárában, az Opel Vectra / Signum, Renault Vel-Satis / Espace és Opel Astra / Corsa személygépkocsikba is ISUZU dízelmotorok kerültek erejüknek és gazdaságosságuknak köszönhetően.

Afrika

A legtöbb afrikai országban az ISUZU is jelen van. Egyiptomban, ahol az ISUZU pick-upokat és kisteherautókat GM márkajelzéssel értékesítik, több mint 20 éve letaszíthatatlan a piacvezető pozíció trónjáról.

Dél-Amerika

Ezen a földrészen a az ISUZU termékeit Chevrolet márkajelzéssel értékesítik. A hosszú évek során az ISUZU Chíle, Kolumbia és Ecuador vadregényes tájain bizonyította megbízhatóságát a legnehezebb körülmények között is.

USA

Az kis tehergépkocsi, az N-széria (ELF japánban) rendkívül sikeres az Egyesült Államokban. A több, mint 20.000 darab értékesített N-széria népszerűségét sokoldalúságának és könnyű kezelhetőségének köszönheti, amely jól jön a belvárosi forgatagban. Szinte természetes, hogy ezen modell, több, mint 20 éve piacvezető az Egyesült Államokban.

  • Sikerek
  • Sikerek
  • Sikerek
  • Sikerek
  • Sikerek
  • Sikerek
  • Sikerek
  • Sikerek