FÁBIÁN

Isuzu pick up akció méhészek számára

Kiemelt ISUZU támogatás méhészeknek

Örökéletű haszonjármű méhészeknek 10% kedvezménnyel!

Az új Isuzu D-Max pick-up segítségével új erőre kaphat vállalkozása. Megbízhatósága, és gazdaságos fenntartása pedig segít abban, hogy cége még hatékonyabban tudjon működni. Speciális, kizárólag méhészek számára elérhető ajánlatunk keretében pedig még kedvezőb áron juthat hozzá az új Isuzu D-Max pick-uphoz.

Isuzu Dmax kiemelkedő tulajdonságok

Isuzu Pick Up méhész támogatás kedvezmény

Akár 4,5 L/100 km országúti fogyasztás*

3,5 tonna vontatási kapacitás

400 Nm nyomaték

1 tonna teherbírás

HR

A 2013. Október 20.-ig megrendelt, minden, minimum LS felszereltségű, dupla kabinos  ISUZU D-Max modell esetén 10%-OS KEDVEZMÉNY jár azoknak, akik igazoltan a Méhész Szövetség tagjai vagy érvényes Méhész igazolvánnyal rendelkeznek, illetve egyéb más dokumentummal  bizonyítható aktív méhészkedésük. 

Tekintse meg árlistánkat (a kedvezményt nem tartalmazza)
és Isuzu D-Max kép- és videógalériánkat:

Töltse le árlistánkatIsuzu Dmax képek

Az ISUZU D-Max utánozhatatlan mind minőség, mind technológia szempontjából. A titok kulcsa a teherautós múlt. Az ISUZU pick-up kifejlesztése más alapokon nyugszik, mint egy hagyományos, csak személyautókat készítő gyár esetében. A kiindulópont eltérő. A D-Max nem személyautó alapokon lett kifejlesztve, hanem épp ellenkezőleg. Az erős és tartós technológiát a nagy teherbírású haszongépjárművekben már jól bevált innovatív és tartós műszaki megoldások nyújtják. A teherautó gyártás során szerzett tudás és tapasztalat mind megtalálható az ISUZU legkisebb méretű kishaszon gépjárművében, a D-Max-ban.

Isuzu Dmax belso ter

ISUZU D-MAX 

10% Méhész Kedvezménnyel

5 481 000 Ft
+ÁFA-tól**

 Miért válassza az új Isuzu Dmaxot?

 

kétlépcsős turbófeltöltővel szerelt motor a közel egy évszázados ISUZU mérnöki tapasztalat minden tudását magában rejti

 

Kombinált fogaskerekes és lánchajtásos vezérmű. Karbantartásmentes, hosszú élettartam. Alacsonyabb szervizelési költségek

Az ISUZU D-Max utaskabinjának elrendezését az esztétikai tervezés két egyszerű alapelvére építették: kényelem és kezelhetőség

 

Újonnan tervezett műszerfal elektrolumineszcens kijelzőkkel a jobb láthatóság érdekében

 

A világszerte több mint 23 millió példányban értékesített ISUZU dízelmotorok egyik ékköve a D-Max erejét biztosító 2.5 lökettérfogatú motor.

NE SZALASSZA EL EZT A LEHETŐSÉGET,
FEJLESSZE VÁLLALKOZÁSÁT EGY IGAZI STRAPABÍRÓ HASZONGÉPJÁRMŰVEL!

Ajánlatunk csak 2013.10.20-ig érvényes!

ISUZU Budapest Telefon: 06 (1) 361-4415
1113 Budapest, Jászóvár u. 1.

ISUZU Székesfehérvár Telefon: 06 (22) 303-406
8000 Székesfehérvár Budai út 175.

Látogasson el szalonunkba, és tekintse meg élőben is az új Isuzu D-Maxot,
vagy kérjen tesztvezetést, és tegye próbára!

 

A kép illusztráció. *A 4,5 liter/100 km országúti fogyasztás 2013.02.26-28. közötti hitelesített mérési adatok alapján került feltüntetésre. ** Az ajánlat csak a 2013. Október 20.-ig megrendelt, minimum LS felszereltségű, dupla kabinos  ISUZU D-Max modellek esetén érvényes azok számára, akik igazoltan a Méhész Szövetség tagjai vagy érvényes Méhész igazolvánnyal rendelkeznek, vagy egyéb más dokumentummal  bizonyítható aktív méhészkedésük.