FÁBIÁN

Isuzu D-Max Egyedi Vadász kedvezménnyel

Isuzu D-Max Egyedi Vadász kedvezménnyel

 ISUZU D-Max 

Az új ISUZU D-Max ízig-vérig japán pick-up, melynek minden részlete a precizitást és pontosságot hirdeti. Kapcsolható, felelzővel ellátott összkerék hajtási rendszere és terepképessége kiválóan alkalmassá teszi nehéz, mély saras, havas utakon való közlekedésre is. Ideális munkaeszköz mindazok számára, akik nap mint nap kemény terepen végzik a munkájukat.

Hírek, tesztek,vélemények

Az Isuzu D-Max a 2013-as év pick-upja választás győztese >>

"...ha egyet kéne választani, az Isuzu D-Max lenne az." - Totalcar >>

Isuzu D-Max 2.5D teszt - Élmunkás - Autopult >>

Terepen nagy, s az ára is jó - Isuzu D-Max teszt - Autonavigator >>

Márkakereskedésünkben rendelkezésére áll a kedvezményes MNB Növekedési Hitelprogram, amellyel a kis- és középvállalkozások fix 2,5% kamatú forint hitelre vásárolhatnak ISUZU D-Max pick-upot. Ez egy kivételes lehetőség vállalkozásának. Vadászként pedig egyedi kedvezményre tehet szert!

***********************************************************************************************************************

AZ EGYEDI VADÁSZ KEDVEZMÉNYÉRT
ÉRDEKLŐDJÖN SZEMÉLYESEN ELÉRHETŐSÉGEINKEN!

***********************************************************************************************************************

A kamata rendkívül alacsony és fi x. Ezért akár autót cserél, akár bővíteni kívánja autóparkját egy kis- vagy középvállalkozás, jobban megérheti, mint készpénzre vásárolni, mivel a vállalkozásban maradó pénz minden bizonnyal többet hoz évi 2,5%-nál. A hitel futamideje most már akár 8 év, így a havi törlesztés még alacsonyabb lehet.

 

Miért válassza az ISUZU D-MAX-ot?

A D-Max kifejezetten munkára termett, mely számos tulajdonsága tekintetében versenytársai fölé nő:

Akár 4,5 L/100 km országúti fogyasztás*

3,5 tonna vontatási kapacitás

400 Nm nyomaték

1 tonna teherbírás

 

Ne késlekedjen, a részletekért keresse kollégáinkat még ma:

Isuzu Fábián Budapest

1113. Budapest, Jászóvár u. 1.

Tel:  06 (1) 361-4415


Isuzu Fábián Székesfehérvár

8000. Székesfehérvár, Budai út 175.

Tel: 06 (22)-303-406

 

 

A kedvezményes MNB Növekedési Hitelprogram tájékoztatója:

Hitelfelvevővel szembeni elvárások:

 • A mikro-, kis- és középvállalkozások meghatározásánál a kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló 2004. évi XXXIV. törvény fogalmai az irányadóak, hitelt a program keretében kizárólag a törvényben előírt feltételeknek megfelelő, belföldi székhelyű KKV-k igényelhetnek. Nem minősül KKV-nak (az NHP vonatkozásában) az a vállalkozás, amelyben az állam vagy az önkormányzat közvetlen vagy közvetett tulajdoni részesedése – tőke vagy szavazati joga alapján – külön-külön vagy együttesen meghaladja a 25%-ot. Továbbá csak azon KKV vehet részt a programban, amely a – hitelszerződés megkötésekor – akár külföldön lévő kapcsolódó és partnervállalkozásaival összevont (konszolidált) éves beszámolója, annak hiányában a vállalkozás nyilvántartása alapján is KKV-nak minősül.
 • A KKV a KKV Szerződés megkötésekor nem lehet a levelezett, valamint az azt refinanszírozó Hitelintézet – a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény szerinti – kapcsolt vállalkozása.
 • További elvárás a programban részt vevő KKV-val szemben, hogy a benne a KKV Szerződés megkötése után tulajdont szerzők a KKV Szerződés megkötését követő 2 évben összesen legfeljebb 50 százalékos tulajdonosi részesedést birtokolhatnak (akár tőkeemelés, átalakulás, beolvadás, összeolvadás révén, ill. a közvetett tulajdonos(ok) személyében bekövetkező változásokat is figyelembe véve). A KKV-kra vonatkozó fenti személyi feltételeknek meg nem felelő és nem magánszemély tulajdonosok (ideértve az állami és önkormányzati tulajdonosokat is) közvetlen és közvetett részesedése összesen sem az első 2 évben, sem azt követően nem haladhatja meg a 25%-ot9 . Amennyiben ezen feltételek nem teljesülnek, a refinanszírozási kölcsönt haladéktalanul vissza kell fizetni. A II. pillér keretében csak olyan KKV finanszírozható, amely természetes devizafedezettel rendelkezik.A KKV Szerződés adósa, nem lehet a hitelt nyújtó hitelintézet vagy pénzügyi vállalkozás kapcsolt vállalkozása11 , valamint pénzügyi intézmény, pénzforgalmi intézmény vagy elektronikus pénz kibocsátó vállalkozás. Továbbá a KKV Szerződés adósa által az NHP keretében felvett kölcsönből finanszírozott eszközök bérbe vevője nem lehet a finanszírozást (illetve refinanszírozást) nyújtó hitelintézet, pénzügyi vállalkozás és azok kapcsolt vállalkozásai.
 • A program keretében nem finanszírozhatóak a hiteligénylő vállalkozás közvetlen vagy közvetett tulajdonosaitól, vezető tisztségviselőitől, vezető állású munkavállalójától, illetve e személyek közeli hozzátartozóitól, és mindezen személyek akár résztulajdonában (kivéve a nyilvánosan működő részvénytársaság által kibocsátott részvények tulajdonlását), illetve irányítása alatt álló (ide nem értve a legalább 5 fős testületben betöltött tagságot) vállalkozásoktól történő, továbbá cégcsoporton belüli és a cégcsoport kapcsolt vállalkozásai közötti vásárlások, valamint ezen vállalkozásokban történő részesedésszerzések és tőkeemelések, továbbá mindezen személyek visszterhes közreműködésével megvalósítandó beruházások

A Merkantil MNB NHP autóhitel legfontosabb jellemzői:

 • Időtartam: 2016.02.03-tól visszavonásig, de legfeljebb 2016.12.30-ig
 • Hitelkeret korlát: amennyiben az NHP finanszírozás a keret hiánya vagy egyéb okból az MNB által felfüggesztésre kerül, abban az esetben a még nem folyósított kölcsönszerződések már nem finanszírozhatóak a Program által
 • Finanszírozható eszközök: új és használt kishaszongépjármű
 • Gépjármű kora: maximum 5 év
 • Finanszírozási mód: hitel
 • Ügyleti kamat: fix 2,5%
 • Futamidő: zártvégű pénzügyi lízing – maximum 96 hónap  / nyíltvégű pénzügyi lízing – maximum 72 hónap
 • Devizanem: HUF
 • Finanszírozási összeg: minimum 3 millió forint / maximum 6 millió forint (járművenként)
 • Önerő mértéke:a bruttó vételárra vetített minumum 20%
 • Törlesztés módja: havonta, átutalással vagy csoportos beszedési megbízással
 • Finanszírozási mód: MNB NHP Finanszírozás
 • Biztosítás: CASCO biztosítás kötelező a Merkantil Bank biztosított, vagy társbiztosított megjelölésével
 • Kötelező biztosítékok: vételi jog a hitelezett gépjárműre / CASCO biztosítás a Merkantil Bank Zrt.-re engedményezve / felhatalmazó levél az ügyfél bankszámláira
 • Egyéb biztosíték:
  használt gépjármű esetén állapotfelmérés, import gépjármű esetén importszűrés és állapotfelmérés szükséges, melynek költségét a Hitelfelvevő fizeti Bírálati idő várhatóan 2-4 hét között.

A kép illusztráció.  Az ajánlat visszavonásig érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű. A jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése. A finanszírozás feltételeiről és az aktuális díjakról a Merkantil Bank Zrt. honlapján (www.merkantil.hu) közétett mindenkor hatályos Hirdetményeiből és Üzletszabályzataiból tájékozódhat.

*A 4,5 liter/100 km országúti fogyasztás 2013.02.26-28. közötti hitelesített mérési adatok alapján került feltüntetésre

A vadász kedvezményhez érvényes vadászjegy felmutatása szükséges.