FÁBIÁN

Isuzu D-Max ajánlat autómentőknek

Isuzu D-Max ajánlat autómentő vállalkozásoknak

Miért olyan népszerű az Isuzu D-Max az autómentők körében?

Legfőbb indok természetesen a piacvezető, 3,5 tonnás vontatási kapacitás, amely lehetővé teszi a pick-up széleskörű felhasználását. Emellett azonban olyan tulajdonságok, mint a kiemelkedően alacsony fogyasztás és rendkívül megbízható működés teszik igazán ellenálhatatlan ajánlattá.

Az új ISUZU D-Max ízig-vérig japán pick-up, melynek minden részlete a precizitást és pontosságot hirdeti. Kapcsolható, felelzővel ellátott összkerék hajtási rendszere és terepképessége kiválóan alkalmassá teszi nehéz, mély saras, havas utakon való közlekedésre is. Ideális munkaeszköz mindazok számára, akik nap mint nap kemény terepen végzik a munkájukat.

Kedvező vásárlási feltételek a Fábián szalonokban

Most rendkívül kedvező, 2,5%-os NHP hitellel is elérhető a Fábián budapesti és székesfehérvári szalonjaiban, így érdemes mielőbb ajánlatot kérni rá. Használtautó beszámítással kapcsolatban is számíthat ránk.

Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, és kérjen ajánlatot
az Önnek megfelelő modellre és felszereltségre:

Az Isuzu D-Max-ról

A világszerte több mint 23 millió példányban értékesített ISUZU dízelmotorok egyik ékköve a D-Max erejét biztosító 2.5 lökettérfogatú motor. A mesterien kialakított kétlépcsős turbófeltöltővel szerelt motor a közel egy évszázados ISUZU mérnöki tapasztalat minden tudását magában rejti, így tovább öregbíti a méltán híres ISUZU dízelmotorok hírnevét. Így hát érthető, hogy több, elismert, nagy múltú autógyár miért az ISUZU dízelmotorjai által kínált minőséget választja.

Az ISUZU D-Max utaskabinjának elrendezését az esztétikai tervezés két egyszerű alapelvére építették: kényelem és kezelhetőség. Olyan felszereltséggel, mint akár az egyérintős ablakemelő, elektromos, behajtható, fűthető tükrök, a távirányítású központi zár, a multi információs kijelzővel szerelt fedélzeti komputer, a kormányról vezérelhető audio rendszer, az elektromosan állítható vezetőülés, az első ülésfűtések biztosítják azt, hogy a megtett út kényelmes és balesetmentes legyen.

A prémium audio rendszer, a térhatású hangszórók, az állítható kormány, a manuális vagy automata légkondicionáló, a bőr belső, a sebességtartó automatika, a navigáció* mind az utasok és a vezető kényelmét szolgálják, hogy az utazás hosszú távon is élvezetes és pihentető legyen.
*opcionálisan rendelhető

Számtalan megoldás, melyek mind az autó növelt biztonságát szolgálják. Ilyen az alváz energiaelnyelő kialakítása, az utas- és vezetőoldali, valamint az oldal- és függöny légzsákok. Továbbá az aktív ütközésvédelem részét képezi a blokkolás gátló (ABS), a menetstabilzátor (ESC), a kipörgés gátló (TSC), az elektromos fékerő elosztó rendszer (EBD), a fék asszisztens (BA) mely minden ISUZU D-Max esetében alap felszereltség.

A kép illusztráció. *A 4,5 liter/100 km országúti fogyasztás 2013.02.26-28. közötti hitelesített mérési adatok alapján került feltüntetésre. ** Az ajánlat visszavonásig érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű. A jelen tájékoztató nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése.