FÁBIÁN

Az Isuzu D-max pick-up jellemzői. Az Isuzu D-Max strapabíró pick-up.

Bővebben az Isuzu D-Maxról

Az ISUZU, a világ legnagyobb haszongépjármû gyártójaként a D-Max-ban egyesíti mindazt a tudást, amelyre a majd egy évszázados teherautó gyártás során szert tett. A kapcsolható összkerékhajtás, az erôteljes és takarékos dízelmotor, a kiemelkedô terhelhetôség és vontatási kapacitás nálunk hagyomány. Az új ISUZU D-Max ízig-vérig japán pick-up, melynek minden részlete a precizitást és pontosságot hirdeti.

Tegye próbára Ön is, nem fog csalódni.

Gazdaságos, hatékony, megbízható és örökéletû.

Külső stílusjegyek
A különlegesen esztétikus, robosztus külsôt a krómozott hûtôrács teszi még vonzóbbá. A láthatóság jegyében az „LS” felszereltségi szint tartozéka a LED technológián alapuló hátsó fék és helyzetjelzô, a harmadik féklámpa, valamint a modern, állítható magasságú, projektoros fényszórók. A könnyû kezelhetôség és láthatóság jegyében tervezett külsô visszapillantó tükrök fûthetôek, elektromosan állíthatóak, behajthatóak és integrált irányjelzôvel is rendelkeznek. Ezen opció az „LS” felszereltség részét képezi.

Nem létezik akadály
Nehéz rakomány, meredek lejtô, kemény terep. Ezek mind csak elvégzendô rutin feladatok. Ha egy olyan társra van szüksége, akire a legnehezebb körülmények között is számíthat, akkor az ISUZU D-Max az Ön számára a megfelelô választás.

Kényelem és magabiztosság

Az új ISUZU D-Max utaskabinjának tervezése még a legkülönlegesebb elvárásoknak is megfelel. Az újonnan tervezett mûszerfal a legmodernebb elektrolumineszcens kijelzôkkel felszerelve a magabiztosságot sugallja, és az új ergonomikus ülésekkel együtt új dimenzióba emeli az utasok kényelmét. 

Az ISUZU D-Max utaskabinjának elrendezését az esztétikai tervezés két egyszerû alapelvére építették: KÉNYELEM ÉS KEZELHETŐSÉG. Olyan felszereltséggel, mint akár az egyérintôs ablakemelô, elektromos, behajtható, fûthetô tükrök, a távirányítású központi zár, a multi-információs kijelzôvel szerelt fedélzeti komputer, a kormányról vezérelhetô audio rendszer, az elektromosan állítható vezetôülés, az elsô ülésfûtések biztosítják azt, hogy a megtett út kényelmes és balesetmentes legyen.

A prémium audio rendszer, a térhatású hangszórók, az állítható kormány, a manuális vagy automata légkondicionáló, a bôr belsô, a sebességtartó automatika, mind az utasok és a vezetô kényelmét szolgálják, hogy az utazás hosszú távon is élvezetes és pihentetô legyen.

Strapabíró megoldások

A világszerte több mint 23 millió példányban értékesített ISUZU dízelmotorok egyik ékköve a D-Max erejét biztosító 2.5 L lökettérfogatú motor. A mesterien kialakított kétlépcsôs turbófeltöltôvel szerelt motor a közel egy évszázados ISUZU mérnöki tapasztalat minden tudását magában rejti, így tovább öregbíti a méltán híres ISUZU dízelmotorok hírnevét. Így érthetô, hogy több, elismert, nagy múltú autógyár miért az ISUZU dízelmotorjai által kínált minôséget választja.

A biztonságos és tágas utastér kategóriájának egyik legvonzóbb jármûvévé lépteti elô az ISUZU D-Max-ot. Az utasok biztonságát az ajtókba épített oldalirányú ütközésvédelem mellett a hárompontos biztonsági övek és légzsákok biztosítják.

 

KÉRJEN TESZTVEZETÉST ÉS PRÓBÁLJA KI ÉLŐBEN!

 

Látogasson el budapesti vagy székesfehérvári szalonunkba, ahol élőben is megtekintheti, 
vagy akár ki is próbálhatja modelleinket.

 

Isuzu Fábián Budapest

1113. Budapest, Jászóvár u. 1.

Tel:  06 (1) 361-4415


Isuzu Fábián Székesfehérvár

8000. Székesfehérvár, Budai út 175.

Tel: 06 (22)-303-406